Zsombori Erzsébet selyemfestmény kiállítása nyílt meg

Különleges, egyedi technikával készült alkotásokból nyílt kiállítás a közösségi ház kupolatermében január 31-én, pénteken a késő délutáni órákban. A Zsombori Erzsébet, Zsimbi által készített selyemfestmények alkotta tárlat az „Évszakok zenéje” címet kapta. Mindezt Pallag Katalin, az Erdőkertesi Faluház és Könyvtár igazgatója ajánlotta az érdeklődők figyelmébe, aki főként a művésszel való személyes élményeiről beszélt.

Zsombori Erzsébet selyemfestmény kiállítása nyílt meg

Zsombori Erzsébet, vagy ahogyan sokan ismerik és szólítják, Zsimbi inkább a minőségi alkotás híve. Az ő munkáiból nyílt kiállítás január 31-én, pénteken a késő délutáni órákban a közösségi ház kupolatermében. Festményeit a szépség mellett a különlegesség is jellemzi, amely az egyedi készítési technikájukban rejlik. A művésznek eddig még nem volt kiállítása Csurgón. hogy végül ide is eljutottak az alkotásai, az egy jó ismerősének köszönhető.


A kiállítás megnyitó elején Stánclné Horváth Borbála és Horváthné Kiss Aranka zenéjét hallhatták az érdeklődők. A tárlatot Pallag Katalin nyitotta meg, aki hosszú ideig dolgozott a csurgói művelődési házban. Elsőként a Zsimbivel való személyes találkozásról beszélt, felidézve a történteket. A folytatásban szólt a festőművész elismertségéről, valamint arról, nem volt könnyű dolog összehozni, hogy a Csurgón is megismerhessék Zsimbit, illetve az alkotásait.


A falakon több mint 20 selyemfestmény található, melyek egyben eladók is. Mindenképpen érdemes ellátogatni a kiállításra, hiszen nem biztos, hogy máskor láthatóak lesznek Csurgón ilyen különleges technikával készült alkotások.

 

 Műsor

Május 27. szerda

16.00: Csurgói Hírmagazin (május 24.) ismétlés

16.47: Ökumenikus imahét 1. nap: Jézus Szíve Templom                                   ismétlés

17.38: Képújság

19.00: Csurgói Hírmagazin (május 24.) ismétlés

19.47: Ökumenikus imahét 1. nap: Jézus Szíve Templom                                   ismétlés

20.38: Egészségügyi percek – Félreüt a szív

20.45: Felsőfokon a munka világába - magazin

21.09: Képújság

Időkép

Legfrissebb hírek

CsurgóTV a Facebookon

Naptár