A CSKK megkezdte a felkészülést

A Csurgói KK megkezdte a felkészülést a 2020-2021-es bajnoki szezonra. Négy hónapos szünet után találkozott újra a csapat, az új játékosokkal kiegészülve. Az előzetes felkészülési programot a koronavírus okozta járvány felborította, ezért törölni kellett a külföldi edzőmérkőzéseket. A klub vezetése folyamatosan azon dolgozik, hogy megfelelő magyar csapatokkal tudjanak játszani. Örömhír a szurkolóknak, hogy egy igazi sztárcsapat érkezik Csurgóra, a Bajnokok Ligája győztes, lengyel Kielce együttese.

A CSKK megkezdte a felkészülést

Újra megtelt élettel a Sótonyi László Sportcsarnok. Megérkeztek a férfi kézilabdázók, akik először átestek a koronavírus-teszten. Az eredménye minden esetben negatív lett. Az első tréningen már megjelentek az új játékosok is: a kapus Tatai Péter, a balátlövő Gábor Marcell, a beálló Ivan Popovics, valamint a jobbátlövő Grega Krecsics. A játékoskeret az új szezonra már a vezető edző, Alem Toszkic elképzelései szerint került kialakításra. A tréner szerint a legfontosabb, hogy mindenki egészséges.

 

A korábban kialakított felkészülési programot újra kellett szervezni a Magyar Kézilabda Szövetség döntése értelmében, mely szerint kerülni kell a külföldi edzőmeccseket. Az áttervezett mérkőzések: augusztus 7-én Balatonfüred, 11-én Tatabánya, 14-én a Veszprémi KKFT csapata lesz az ellenfél. A legjobban várt találkozóra augusztus 20-án kerül sor, amikor a Bajnokok Ligája győztes, lengyel Kielce érkezik Csurgóra. Nyilván mindenki nagyon várja ezt az összecsapást.

 

A bajnoki sorsolás már ismert. Az első két fordulóban a Veszprém, majd a Szeged csapata lesz a csurgói fiúk ellenfele. Alem Toszkic elmondta, mivel egy hete kezdődtek a tréningek, így még korai lenne a bajnoki helyezésekről és a célokról beszélni.

 

A Csurgói KK részletes programja a honlapon megtalálható. A klub pillanatnyilag a mérkőzések látogatottságának lehetősége ügyében pontos információval nem rendelkezik. A szurkolók és érdeklődők a változásokról az egyesület weboldalán és a facebook oldalán értesülhetnek.