Átlépték a küszöböt, két csurgói kézilabdázó a magyar válogatottban

A hazai pontszerzések mellett további kiemelkedő sikerekkel büszkélkedhet a Csurgói KK. Borsos Tamás, Hanusz Egon és Leimeter Csaba meghívót kapott a magyar férfi kézilabda válogatottba. A szűkített keret tagjaként utóbbi kettő nemzetközi mérkőzésen is pályára léphetett. A csurgói nevelésű Hanusz meglepően bátor játékával nemcsak a szakembereket lepte meg, hanem egy ország szurkolt neki, megérdemelten.

Átlépték a küszöböt, két csurgói kézilabdázó a magyar válogatottban

A sportolók egyik nemes, eltökélt célja a válogatottban szerepelni. Az elmúlt hetekben ez valósággá vált a Csurgói KK két fiatal tehetségének.
Leimeter Csabának és Hanusz Egonnak.Leimeter Csaba eredetileg vecsési, aki Budapesten egy általános iskolai sport tagozatos osztályban ismerkedett meg a kézilabda alapjaival. Majd az Elektromos, a Tatabánya és a Budakalász után Csurgóra igazolt.
Hanusz Egont Csurgón nem kell bemutatni, mert piciny korától - köszönhetően a kézilabdás családnak – szinte a kézilabda pályán nőtt fel. Bizonyos, hogy még Ő sem gondolta, hogy eljő az az idő, amikor egy igazi nagycsapat kapitánya lesz.