Bizonytalan, hogy milyen mezőnyben indulhat a CSNKC

A női kézilabda klub edzője mellett természetesen értékelte a csapat teljesítményét az egyesület elnöke is. Szászfalvi Bence gyakorlatilag egyetértett a szakmai munkák irányítójával. Ezen kívül kihangsúlyozta, nagy energiát fektetnek az utánpótlás nevelésbe is. A csapat ugyan a kieső, 12. helyen végzett, de mindenképpen bízik a bennmaradásban, amire 50 %-os az esély.

Bizonytalan, hogy milyen mezőnyben indulhat a CSNKC

Nehéz bajnoki évet tudhat maga mögött a Csurgói Női Kézilabda Klub NBI/B-s csapata. Szászfalvi Bence az egyesület elnöke, az edzővel megegyezően nyilatkozott csapata 2017/2018-as teljesítményéről, amelyet leginkább az lányokat sújtó sérülések, de a csapaton belüli konfliktusok is hátráltattak.

 

Nincs könnyű dolga a vezetésnek, hiszen a tapasztalat azt mutatja, hogy bár a feltételek országos viszonylatban is kimagaslóan jók Csurgón, nagyon nehéz megfelelő minőségű játékosokat ide csábítani.

 

Az egyesület nagy energiát fordít a megfelelő utánpótlás biztosítására. A vezetőség célja a minél nagyobb létszámú környékbeli fiatal bevonása a munkába. Ennek érdekében bővíti az edzői létszámot, illetve egy átfogó koncepcióval igyekszik segíteni az edzők munkáját.

 

A Csurgói Női Kézilabda Klub vezetősége és játékosai is bizakodóan várják a Magyar Kézilabda Szövetség döntését a 2018/2019-es NBI/B-s bajnokság kialakításáról. Addig is a stáb és a lányok természetesen pihenéssel kezdik a nyarat.