Döntetlennel kezdte a tavaszi szezont a férfi kézilabda csapat

Megkezdődött a tavaszi szezon férfi kézilabdázóink számára is. Az első összecsapáson, szombaton, hazai környezetben fogadták a Komló együttesét. Ahogy előzetesen számítani lehetett, végig szoros összecsapást láthattak a nézők. Az első félidő végén ugyan még kettő góllal vezetett csapatunk, de, főleg a visszafogottabb támadójátéknak köszönhetően, a lefújást követően meg kellett elégednünk az egy ponttal.

Döntetlennel kezdte a tavaszi szezont a férfi kézilabda csapat

A téli szünetet követően folytatódott az NB I-es férfi kézilabda bajnokságban is. Férfi kézilabda csapatunkra nem várt könnyű mérkőzés a Sótonyi László Sportcsarnokban, ahová a stabilan jó játékerőt képviselő Sport36-Komló látogatott. Marko Vasic találata vezette be a találkozót, de aztán két perccel később sajnos hétméterest hibázott. Érkeztek aztán a vendéggólok is. Olyannyira, hogy a 8. percben át is vették a vezetést, 4:3-ra. hat perc viszont a koncentráltabb játékunknak köszönhetően már ismét hazai előnyt mutatott az eredményjelző. A 26. percben ugyan 10:10 volt az állás, de a szünetig Vasic és Ferreira révén már csak két találat született, így csurgói előnyt hozott az első harminc perc.
A folytatásban sem változott a játék képe a második félidő elején, a 37. percben azonban jött egy rövidzárlat, mely alatt zsinórban három komlói gól született. Vissza tudtuk venni ugyan a vezetést, de ezt követően már felváltva volt az előny a két együttesnél. A végjátékba is így érkeztünk. Az 55. percben a vendégeknél, az 57-ben nálunk, az 59-ben pedig ismét csak a vendégeknél volt az előny. Ljubomir Josic magabiztosan értékesítette harmadik büntetőjét is, melynek következtében sokadszorra is egalizálódott az állás. A Komló vezethette az utolsó támadást, de jól védekeztük ki, az időntúli szabaddobás pedig elakadt egy csurgói kézen, így maradt a végére a pontosztozkodás. Csurgói KK – Sport36-Komló 22:22.