Értékelésre került a most befejeződött bajnokság

Szurkolói ankétot szervezett a férfi kézilabda együttes vezetősége. A közösségi házban megtartott eseményen elsőként dr. Varga János, a klub elnöke értékelte a most befejeződött bajnokságot, majd Bencze József vezetőedző is elmondta gondolatait ezzel kapcsolatosan. Természetesen szó volt negatívumokról és pozitívumokról egyaránt. Abban mindenki egyetértett, hogy a hibákból tanulni kell a következő bajnoki évad tekintetében, hogy sikeresebb bajnokságot zárhasson az együttes jövőre.

Értékelésre került a most befejeződött bajnokság

A szurkolókat hívta egy kötetlen beszélgetésre a férfi kézilabda klub vezetősége, ahol elsőként értékelésre került a most befejeződött bajnoki évad. Nehezen indult a szezon és pár forduló elteltével edzőcserére is sor került az ősszel, ami sohasem könnyű egy csapat számára. Ettől függetlenül tisztesen helyt álltak a játékosok és végül a hatodik helyen végeztek, valamint bejutottak a Magyar Kupa négyes döntőjébe is, ahol negyedikek lettek. A közösségi ház kupolatermében megtartott rendezvényen elsőként dr. Varga János foglalta össze, hogy látta az eredmények és a számok tükrében az együttes teljesítményét. A negatívumok mellett sok pozitívum is elhangzott értékelésében.

Sótonyi László október közepén mondott le a vezetőedzői pozícióról, akinek a helyét Bencze József másodedző vette át. A bajnokság végéig ő irányította a csapat felkészülését. Tavasszal már nem csak megbízott, hanem az addig elért eredmények tükrében már vezetőedzőként.

Az elhangzott értékelésekkel és gondolatokkal a szurkolók is teljes mértékben egyetértettek. Gyakorlatilag, elmondásuk szerint, ők is hasonlóképpen látták a csapat teljesítményét. A rendezvény második felében elhangzottak a jövő évi tervek, illetve bemutatásra került az öt új játékos közülük négy személyesen is. Rajtuk kívül Aleh Astrashapkin is visszatér még a csapathoz régi-új játékosként, a korábban megkötött szerződés szerint.