Formalitásnak tűnik a visszavágó

Remek második félidei játékával magabiztos győzelmet arattak férfi kézilabdázóink Belgiumban, a nemzetközi kupa második fordulójának első találkozóján. A házigazda Achilles Bocholt a huszadik percig tudott vezetni, de onnét már végig együttesünk dominált. A 11 gólos győzelemmel ott állunk a továbbjutás küszöbén. A visszavágóra október 15-én, szombaton 15 órakor kerül sor a Sótonyi László Sportcsarnokban.

Formalitásnak tűnik a visszavágó

Október 8-án, szombaton játszotta férfi kézilabda együttesünk a nemzetközi kupa második fordulójának odavágóját. A Belgiumban megrendezett találkozón az Achilles Bocholt volt az ellenfél. Az elején ugyan még a hazaiak vezettek, de a 20. percben sikerült utolérni őket. A félidőben pedig már mi vezettünk 14:11 arányban. A remek második játékrésznek köszönhetően végül több mint tízgólos sikert aratott csapatunk. A végeredmény: Achilles Bocholt - Csurgói KK 23:34.

A mérkőzésről készült bűvebb összefoglalót a Csurgói KK honlapján lehet olvasni: http://cskk.hu/index.php/hirek/felnott-csapat/320-kozel-kerult-a-tovabbjutas


Műsor

Május 27. szerda

16.00: Csurgói Hírmagazin (május 24.) ismétlés

16.47: Ökumenikus imahét 1. nap: Jézus Szíve Templom                                   ismétlés

17.38: Képújság

19.00: Csurgói Hírmagazin (május 24.) ismétlés

19.47: Ökumenikus imahét 1. nap: Jézus Szíve Templom                                   ismétlés

20.38: Egészségügyi percek – Félreüt a szív

20.45: Felsőfokon a munka világába - magazin

21.09: Képújság

Időkép

Legfrissebb hírek

CsurgóTV a Facebookon

Naptár