Formalitásnak tűnik a visszavágó

Remek második félidei játékával magabiztos győzelmet arattak férfi kézilabdázóink Belgiumban, a nemzetközi kupa második fordulójának első találkozóján. A házigazda Achilles Bocholt a huszadik percig tudott vezetni, de onnét már végig együttesünk dominált. A 11 gólos győzelemmel ott állunk a továbbjutás küszöbén. A visszavágóra október 15-én, szombaton 15 órakor kerül sor a Sótonyi László Sportcsarnokban.

Formalitásnak tűnik a visszavágó

Október 8-án, szombaton játszotta férfi kézilabda együttesünk a nemzetközi kupa második fordulójának odavágóját. A Belgiumban megrendezett találkozón az Achilles Bocholt volt az ellenfél. Az elején ugyan még a hazaiak vezettek, de a 20. percben sikerült utolérni őket. A félidőben pedig már mi vezettünk 14:11 arányban. A remek második játékrésznek köszönhetően végül több mint tízgólos sikert aratott csapatunk. A végeredmény: Achilles Bocholt - Csurgói KK 23:34.

A mérkőzésről készült bűvebb összefoglalót a Csurgói KK honlapján lehet olvasni: http://cskk.hu/index.php/hirek/felnott-csapat/320-kozel-kerult-a-tovabbjutas