Harmadik hely az országos versenyen

Harmadik helyen végzett a Superwoman's Senior Kézilabda Klub csapata. A klub 20102-ben alakult azzal a távlati céllal, hogy mindenképpen versenyeken szeretnének indulni. Országos bajnokságon most indultak először, és a jó nevekből álló mezőnyben végül sikerült felállni a dobogóra, a +33-as kategóriában.

Harmadik hely az országos versenyen

Városunkban a kézilabda sport több évtizedes múltra tekint vissza.Sikerességét a nagyon sok szép eredmény tükrözi. Ezek között voltak országos bajnoki címek és dobogós helyezések is. Napjainkban mindenképpen a fénykorát éli, hiszen a férfi együttes stabil NB I-es élcsapatnak számít évek óta, illetve a nők több mint húsz év után ismét NB I/B osztályban indulhatnak szeptemberben. A versenysportból „kiöregedő” játékosok is szép számmal vannak, akik pályafutásuk befejeztével sem szerettek volna megválni kedvenc sportáguktól. Így alakult meg a Szurkolói Csapat és 2012-ben a Superwoman's Női Kézilabda Klub, amelynek a játékosai most rendkívül szép sikert ért el.

Először neveztünk az országos bajnokságba és a +33-as kategóriában a harmadik helyen sikerült végeznünk – büszkélkedett Balogh Veronika szakmai vezető.

Balogh Veronika kiemelte továbbá, hogy egy sikeres pályázat nagyban segítette az elindulásukat, hiszen abból tudták kifizetni a nevezési díjat és az utazási költséget.

A bajnokság kétfordulós volt: márciusban és áprilisban került sor a mérkőzésekre. Az együttes, természetesen a nagyszerű szerepléstől is motiválva, mindenképpen szeretne elindulni a következő évi bajnoki megmérettetésen is.