Háromgólos vereség a bajnokaspiránstól

A Csurgói Női Kézilabda Club csapata a Kozármisleny együttesét hazai pályán fogadta. A hosszú kihagyás után pályára lépő hazai együttes gyengén kezdett ugyan, de tudott meglepetést okozni ellenfelének, hiszen a lefújásig nyitott mérkőzésen mindössze 3 gólos vereséget szenvedett. Az egyesület vezetősége és szakmai stábja elégedett a lányok teljesítményével.

Háromgólos vereség a bajnokaspiránstól

A bajnokaspiráns Kozármisleny együttesét fogadta a Csurgói Női kézilabda Club az elmúlt hétvégén. A hazai pályán lejátszott mérkőzést viszonylag hosszú kihagyás előzte meg és a felkészülésben is akadtak problémák.

 

A gyenge kezdés után a 8. perctől magára talált csurgói együttes, melynek köszönhetően fej-fej mellett haladva a félidőben már 14:14-es, döntetlen állással mehettek a lányok az öltözőbe. A második félidőben az érthetetlen hibák megpecsételték a sorsunkat, annak ellenére, hogy többször is sikerült hátrányból felállni. A mérkőzés végeredménye Csurgói NKC- Kozármisleny SE: 26-29. A háromgólos vereség ellenére az egyesület elnöksége és szakmai stábja elégedett a lányok mutatott teljesítményével, bár Skalizki László vezetőedző a hibákat sem rejtette véka alá.

A negyedik lejátszott forduló után az együttes jelenleg a tabella középmezőnyében, a 6. helyet foglalja el.