Két hete zajlik a felkészülés a férfi kézilabda csapatnál

Július 16-án kezdte meg a felkészülést a 2018/2019-es bajnoki évadra a férfi kézilabda csapat. Az első héten egy kétnapos összetartó táborra került sor Barcson, ahol inkább a ráhangolódás volt a lényeg. Bencze József vezetőedző elmondása szerint az igazán komoly munka a második héten kezdődött konditeremmel, sok futással. Mint ismert, az együttes magja megmaradt. Melléjük hat új játékos érkezett. Egy év után visszatért Aleh Astrashapkin, akin kívül egyedül a több Bajnokok Ligája találkozót is játszott Alem Toskic mondható rutinosnak, míg a többiek rendkívül tehetséges, fiatal kézilabdázók. Az első bajnoki mérkőzésre szeptember 5-én, szerdán Veszprémben kerül sor, míg az első hazai összecsapás szeptember 9-én, vasárnap lesz majd a Mezőkövesd ellen. Újdonság, hogy kötelező lesz indulni a csapatnak a ligakupában is.

Két hete zajlik a felkészülés a férfi kézilabda csapatnál

Férfi kézilabda együttesünk a 2017/2018-as bajnoki szezonban a hatodik helyen végzett, egy ponttal lemaradva az ötödik helyről, amely európai kupában való indulást jelentett volna. Öt játékos távozott végleg a klubtól: Bartucz László, Bojan Radjenovics, Jerebie Iulian, Ljubomir Josics és Uellington Ferreira. Játékosként ugyan nem húz csurgói mezt szeptembertől Gazdag Tibor és Darko Pavlovics sem, de utánpótlás edzőként, illetve másodedzőként továbbra is az egyesületnél tevékenykednek. Az új évadra kettő hete, július 16-án kezdte meg a felkészülést a csapat.

 

A 2018/2019-es szezon szeptember első hetében kezdődik meg együttesünknek. 5-én Veszprémben kezd, míg az első haza meccsre 9-én, vasárnap kerül sor a Mezőkövesd ellen.

 

Mivel a csapat nem tudta kiharcolni a nemzetközi kupában való indulás jogát, így a szövetség előírása értelmében kötelező a ligakupában is indulni. Ez mindenképpen újdonság lesz a következő évadban. Az elnökségnek egyébként nincsen konkrét helyezésbeli elvárása. A lehető legjobb szereplés a cél. Ezzel együtt fontos szempontként került megfogalmazásra viszont, hogy együttesünk ismét legyen riválisa a Balatonfürednek és a Tatabányának, izgalmas, szoros összecsapásokat játszva velük ismét.

 Műsor

Augusztus 9. vasárnap

  8.00: Vallási Magazin – Csurgói Református Templom

  8.30: Képújság

13.00: A szomszédvár (2020. január) – magazin ismétlés

13.30: Így történt – archívműsor (augusztus 3.) ismétlés

13.58: Körúti színház: Így nem játszunk mi – 1. rész ismétlés

15.05: Így történt – archívműsor (augusztus 6.) ismétlés

15.28: Csurgói KK – Gyöngyös (2018. 09. 29.) NB I-es férfi kézilabda               mérkőzés

16.49: Méhlegelők – dokumentumfilm ismétlés

17.25: Vallási Magazin – Csurgói Református Templom ismétlés

17.55: A szomszédvár (2020. január) – magazin ismétlés

18.25: Képújság

Időkép

Legfrissebb hírek

CsurgóTV a Facebookon

Naptár