Megkezdték a felkészülést férfi kézilabdázóink

Sótonyi László egyelőre heti tíz edzést vezényel. A programba több felkészülési mérkőzést is tervezett, hiszen ebben az évadban nem lesz rájátszás. éppen ezért már az elejétől éles meccseket kell játszania együttesünknek. Az első mérkőzésre első hétvégéjén kerül sor a nemzetközi kupa keretén belül, egy norvég csapattal szemben.

Megkezdték a felkészülést férfi kézilabdázóink

Megkezdte felkészülését férfi kézilabda együttesünk. Szerencsére teljes kerettel, hiszen a tavaly megsérült játékosok is felépültek, Sótonyi László rendelkezésére állva. Az utolsó, május végi levezető edzés óta viszonylag hosszabb idő telt el, éppen ezért mindenki kapott otthon elvégzendő feladatot.

Egyelőre heti tíz edzés szerepel a felkészülésben. Idén több edzőmérkőzést is tervezett Sótonyi László, hiszen szeptember elejére már viszonylag jó formában kell lennie a csapatnak.

Az edzések nagyon jó hangulatban zajlanak. A régi és az újonnan érkező játékosok hamar megtalálták az összhangot.

Egy sikerre éhes, fiatalabb csapatunk van jelenleg. Szinte minden játékos közel azonos korosztályú, akik között egy egészséges rivalizálást várok a posztokért, ami mindenképpen a csapat javát fogja szolgálni – hangsúlyozta Sótonyi László edző.

Az első tétmérkőzésre szeptember első hétvégéjén kerül sor. Ráadásul a nemzetközi kupa keretein belül egy norvég csapat érkezik majd a Sótonyi László Sportcsarnokba. Sótonyi László természetesen erre is készül. Fontos lenne egy jó rajt, hiszen egy sikeresen megvívott párharc, nagy mentális erőt adhatna a bajnokság küzdelmeire is.