Skaliczki Lászlóval kezdte meg a munkát a női kézilabda csapat

A férfi együttessel párhuzamosan a női kézilabda csapat is megkezdte a felkészülését. Az elnökségnek a szakmai munka irányítására egy kiváló edzővel, Skaliczki Lászlóval sikerült megegyeznie. Kemény tréningek, illetve több felkészülési mérkőzés szerepel a programban. A klub vezetősége, Skaliczki mester irányítása mellett, komolyabb terveket szövöget hosszabb távon.

Skaliczki Lászlóval kezdte meg a munkát a női kézilabda csapat

Új edzővel kezdte meg a munkát a női kézilabda csapat. Az elnökség a tréningek irányítására egy kiváló, neves szakembert szerződtetett Skaliczki László személyében, nem bízva a véletlenre a szakmai irányítást.

 

A koronavírusos tavaszi időszak, a bajnokság korai lezárása, illetve a jövőbeli bizonytalanság nem tette könnyűvé, hogy a klub játékosokat tudjon igazolni céljai eléréséhez. Így a vezetőség mindenképpen szeretné bővíteni a keretet. Skaliczki László kemény, alapos felkészülést tervezett, több edzőmérkőzéssel, nívós csapatokat is meghívva.

 

Az elnökség hosszabb távon komolyabb célokat tűzött ki a csapat és a vezetőedző felé. Ennek megvalósítása azonban elég összetett, több tényező függvénye. Sok mindennek kell összeállnia.

 

A bajnoki küzdelmeket szeptember 13-án, vasárnap kezdi meg a női együttes. Az első körben az élvonalban szereplő Szombathelynek az U20-as csapatához látogat majd. Ha csak nem szól közbe egy újabb rendkívüli helyzet.