Munkatársak

Garai Lajos

főszerkesztő

24 év televíziós gyakorlat, egyetemi végzettség, okleveles művelődésszervezői diploma, középfokú újságírói végzettség. Feladata: a televízió szakmai irányítása, a főszerkesztői feladatok ellátása, a televízió menedzselése.


Buzás Zoltán

felelős szerkesztő, gyártásvezető

20 év televíziós gyakorlat, kommunikáció és médiatudomány szakon főiskolai, valamint OKJ-s felsőfokú intézményi kommunikátori végzettség. Feladata: a stábok irányítása és felügyelete. A forgatások kiadása, ellenőrzése, valamint szerkesztőként híranyagok készítése. A Csurgói Hírmagazin, Így történt… magazin, Visszapillantás magazin, a Csurgói Híradók és a Sportmagazin felelős szerkesztője, a kézilabda mérkőzések kommentátora.


Sándor Tiborné

felelős szerkesztő

17 év fotós-, újságírói és 8 év televíziós gyakorlat. Érettségi végzettség, fényképész szakmunkás bizonyítvány. Feladata: hírek begyűjtése, kapcsolattartás a hírforrásokkal, valamint a televízió forgatási terveinek összeállítása. A Háttér és a Csurgói Hitélet című magazin műsorvezetője, szerkesztője.


Peti József

operatőr-vágó

9 év televíziós gyakorlat. Érettségi végzettség, felsőfokú marketing- és reklám ügyintéző. Feladata: operatőri és vágói munkák elvégzése, a televízió képi világának tervezése.


Balogh Veronika

szerkesztő

testnevelő tanári diploma, helyi újságban szerkesztő. Elsősorban a sport, életmód, kultúra témakörének kutatása és híranyagok szerkesztése, összeállítása. A Csurgói Híradó, Csurgói Hírmagazin, Sportmagazin szerkesztője.