Levendulás nap a Napsugár Szociális Intézményben

Júliusban ismét megrendezésre került a minden évben egyre nagyobb népszerűségnek örvendő levendulás nap a Napsugár Szociális Intézményben. Ez alkalomra a durdevaci testvérvárosból érkeztek vendégek egy horvát- magyar együttműködési szerződés keretén belül, bemutatva létesítményüket. A múlt héten, pénteken délelőtt megtartott eseményre a lakosság is szép számmal ellátogatott, ahol levendulából készült dísztárgyakat vásárolhattak, italokat és süteményeket kóstolhattak, illetve Vassné Huszics Bernadett intézményvezető előadása révén a teafaolajról is hasznos információkra tehettek szert.

 Levendulás nap a Napsugár Szociális Intézményben

Július 9-én, pénteken délelőttre hívta vendégeit a Napsugár Szociális Intézmény az általa szervezett levendulás nap alkalmából. Az esemény több részből állt. Nyitásként egy horvát előadást hallhattak a résztvevők. A rendezvényen a vendégek egy rövid ismertetőt kaptak a teafaolajról is, annak felhasználási lehetőségeiről. Az intézményvezető természetesen a levenduláról is beszélt, annak sokrétű felhasználásáról.

 

Vassné Huszics Bernadett végezetül egy tervük kapcsán reményét fejezte ki, hogy az újonnan telepített levendulák segíthetnek egy eddig, általuk még nem készített termék előállításában.

 

 Műsor

Augusztus 1. vasárnap

  8.00: Alsoki Református Templom - istentisztelet

  8.31: Képújság

13.00: A szomszédvár (2021. február) – magazin ismétlés

13.33: Így történt – archívműsor ismétlés

14.05: Forgószínpad (2021. május) – színházi magazin ismétlés

14.38: A szomszéd vár (2021. július) – turisztikai magazin ismétlés

15.13: Örvényben – dokumentumfilm ismétlés

16.09: Alsoki Református Templom – istentisztelet ismétlés

16.40: A szomszédvár (2021. február) – magazin ismétlés

17.11: Képújság

Időkép

Legfrissebb hírek

Naptár