Pályázati forrásból vásárolt ingatlant a Napsugár Szociális Intézmény

Rövid ünnepség keretében került átadásra a Kossuth u. 23. sz. alatti ingatlan, melyet pályázati forrásból vásárolt a Napsugár Szociális Intézmény. Ez a ház elsősorban a kertészkedési tevékenységüknek biztosít állandó helyszínt, de különböző foglalkozásokat is tudnak itt tartani. Vassné Huszics Bernadett intézményvezető elmondása szerint, tíz éves álmuk vált valóra.

 Pályázati forrásból vásárolt ingatlant a Napsugár Szociális Intézmény

Június 25-én, pénteken délelőttre hívta vendégeit a Napsugár Szociális Intézmény a Kossuth utca 23. szám alatti ingatlanába, melyet a Csurgói Baksay Sándor Alapítványnak és egy pályázati forrásnak köszönhetően került a tulajdonába. Vassné Huszics Bernadett intézményvezető kihangsúlyozta, nagyon nagy örömet jelent ez a gondozottaknak és gondozóknak egyaránt, hiszen tíz éve vártak erre a pillanatra. Ennek történt meg az ünnepélyes átadása.


A meghívott vendégek között ott volt városunk polgármestere is, aki beszédében elsőként az intézmény történelmi múltját elevenítette fel, míg a folytatásban a folyamatos fejlődését méltatta.


Az esemény végén a vendégek körbejárták a szépen kialakított kertet, illetve megtekintették belülről is a házat, ahol nagyon sok munka vár még elvégzésre, hogy teljes mértékben kielégíthessék a gondozottak igényeit, mellyel színvonalasabb ellátást tud biztosítani a Napsugár Szociális Intézmény.

 

 


 


Műsor

Augusztus 1. vasárnap

  8.00: Alsoki Református Templom - istentisztelet

  8.31: Képújság

13.00: A szomszédvár (2021. február) – magazin ismétlés

13.33: Így történt – archívműsor ismétlés

14.05: Forgószínpad (2021. május) – színházi magazin ismétlés

14.38: A szomszéd vár (2021. július) – turisztikai magazin ismétlés

15.13: Örvényben – dokumentumfilm ismétlés

16.09: Alsoki Református Templom – istentisztelet ismétlés

16.40: A szomszédvár (2021. február) – magazin ismétlés

17.11: Képújság

Időkép

Legfrissebb hírek

Naptár