A sportcsarnok fűtéséről és az uszoda helyzetéről is tárgyaltak a képviselők

A legutóbbi testületi ülésen kényes témaként került megtárgyalásra a sportcsarnok fűtésének a drágulása. Ezt az uszodát üzemeltető Aquaplus Kft. végzi termálvízzel. A téma kapcsán tájékoztató is elhangzott, hogy mi várható a jövőben a Városi Uszoda nyitva tartása kapcsán.

A sportcsarnok fűtéséről és az uszoda helyzetéről is tárgyaltak a képviselők

A legutóbbi, novemberi testületi ülésen másodikként tárgyalták meg a Sótonyi László Sportcsarnokot érintő hődíjszolgáltatás mintegy háromszorosára történő emelését. A téma kapcsán Ilia Csaba fogalmazta meg az előterjesztést elutasító véleményét.

 

Az ülésen jelen volt az uszodát üzemeltető Aquaplus Kft. képviselője, aki válaszolt Ilia Csaba felvetésére. A téma kapcsán Kozmáné dr. Radák Edina egy kéréssel fordult Sándor Zsolt felé, miszerint hangozzon el egy tájékoztatás, mi jelenleg a helyzet a Városi Uszodában, és mi várható a jövőt illetően.

 

Az előterjesztés témája, a sportcsarnok éves fűtési szolgáltatási díjának, a 6 millió 858 ezer Ft-ról 20 millió 646 ezer Ft-ra történő emelkedésére végül ketten „nem”-mel szavaztak. Hárman viszont „igen”-nel, így elfogadásra került.