A Történelmi Parkban is járt a Mikulás

„Találkozz a Mikulással!” Ezzel a felszólítással hívták az érdeklődőket a Történelmi Park dolgozói december 5-én, hétfőn. Karácsonyi kézműves játékok, forró tea és természetesen a Télapó várta az érdeklődőket. Az eseményre nagyon sok gyermek jött el. Közülük többnek is meglepetést okoztak ezzel a szüleik.

A Történelmi Parkban is járt a Mikulás

A Történelmi Park és a közösségi ház dolgozói ebben az esztendőben is elhívták a Télapót, hogy a csurgói, vagy akár a környékbeli gyermekek találkozhassanak vele. Minderre december 5-én, hétfőn a késő délutáni órákban került sor. Az eseményre sokan eljöttek, hiszen egyértelmű a válasz ilyenkor arra kérdésre, hogy várják-e már a Nagyszakállút.

 

Nyilván a Mikulástól mindenki kér valamit, illetve szeretne kapni valamit. Sándor Barnabás elég komoly ajándékban bízott.

 

Nem csak Barnabás szülei lepték meg gyermeküket ezzel a remek télapóvárós programmal, többen is így voltak vele.

 

Míg készültek a mézeskalács házikók és a többi ajándékok, közben telt az idő és megérkezett a várva várt vendég, akit énekkel hívogattak. A Télapónak sokan készültek műsorral, meghálálva neki, hogy eljött. Zárásként természetesen előkerültek az ajándékok is, hiszen a Mikulás nem jött üres kézzel a gyermekek nagy nagy örömére.