A turisztikai fejlesztésekről szólt a lakossági fórum

Lakossági fórumra került sor október 13-án, csütörtökön a késő délutáni órákban. Témái a városban megvalósult turisztikai fejlesztések voltak, vagyis az óvárosi és a sportcsarnok körüli beruházások. Füstös János polgármester nagyon fontosnak tartotta, hogy hiteles információkat adjon a lakosságnak, mivel, elmondása szerint, nagyon sok téves megnyilvánulás látott napvilágot ezekkel a beruházásokkal kapcsolatosan.

A turisztikai fejlesztésekről szólt a lakossági fórum

Törvény mondja ki, hogy az önkormányzatoknak minden évben lakossági fórumot kell tartania. Ezt is szem előtt tartva került meghívásra a város lakossága október 13-án, csütörtökön a késő délutáni órákban egy tájékoztatóra. A rendezvényen Füstös János polgármester a turisztikai fejlesztésekről beszélt.


„Nagyon sok téves információ, vagy éppen kérdés kering a városban a két legnagyobb beruházásunkat, vagyis az óvárosi vallási, turisztikai, illetve a sportcsarnok és környékén megvalósulót illetően. Nagyon fontosnak tartom, hogy ezeket tisztázzuk, és az itt élők ezekkel kapcsolatosan hiteles információt kapjanak” – hangsúlyozta Füstös János polgármester.


A lakossági fórumon kérdések is elhangzottak. Például a létesítmények üzemeltetésével kapcsolatosan is. Füstös János polgármester mindenre válaszolt, amire a jelenlegi információi alapján tudott. De mellette kiemelte azt is, hogy nyilván vannak olyan kérdések, amelyek további tárgyalások, egyeztetések után dőlnek majd el.