A védőoltás fontosságát hangsúlyozza az intézményvezető főorvos

A koronavírus járvány harmadik hulláma elérte hazánkat is. A szakértők szerint a következő hetekben akár drámaian is emelkedhetnek a fertőzések. A védekezés érdekében a kormány március nyolcadikától szigorú intézkedéseket vezetett be. Térségünkben is megnőtt az új esetek száma, leginkább a fiatalabb korosztályt érintve. A Csurgói Járóbeteg Szakellátó Központ vezetője felhívja a figyelmet az oltás fontosságára és egyidejűleg a gyógyítás és megelőzés érdekében két új hírrel is szolgált.

A védőoltás fontosságát hangsúlyozza az intézményvezető főorvos

A koronavírus-járvány megfékezésének egyik kulcsa az oltás, nem meglepő, hogy a világban óriási az érdeklődés az oltóanyagok iránt.Hazánkban is megindultak a regisztrációk és megkezdődtek a védőoltások is. A Csurgói Járóbeteg-Szakellátó Központ vezetője, dr. Orbán Csaba elmondta, hogy az elmúlt napokban a térségünkben is sokan megkapták a vakcinát. A főorvos szerint a harmadik hullámban a fiatalabb korosztály fokozottan veszélyeztetett, ugyanis az idősebbek nagy számban beoltásra kerültek.

 

A járvány leküzdésének fontosságát mi sem bizonyítja jobban, minthogy a betegséget átvészelőknél egyre nagyobb számban jelenik meg a posztcovid szindróma.

 

Az intézményvezető főorvos a megelőzésre és a gyógyítás elősegítésére két új hírt jelentett be. Emellett továbbra is rendkívül lényegesnek tartja a regisztrációt.

 

 

 Műsor

Április 22. csütörtök

17.35: Csurgói KK – Grundfos Tatabánya KC bajnoki férfi kézilabda                 mérkőzés

19.00: Csurgói Hírmagazin (2021. április 18.) ismétlés

19.42: Forgószínpad – színházi magazin ismétlés

20.08: Költöző madarak - dokumentumfilm

21.03: Képújság

22.00: Csurgói Hírmagazin (2021. április 18.) ismétlés

22.38: Forgószínpad – színházi magazin ismétlés

23.04: Költöző madarak – dokumentumfilm ismétlés

23.54: Képújság

Időkép

Legfrissebb hírek

Naptár