Ahogy a munkatársak látták a három évtizedet

Az alapítása alatt eltelt harminc esztendőben több munkatársa is volt a Csurgói Városi Televíziónak. Szerkesztő, operatőr és vágó egyaránt, de a legnagyobb létszámot a bemondók mondhatják a magukénak. Akik az itt töltött időszakról nyilatkoznak, egyöntetűen azt mondják, szép és hasznos évek vagy hónapok voltak, melyek máig elkísérik az életüket valamilyen formában.

Ahogy a munkatársak látták a három évtizedet

A Csurgói Városi Televízió megalapításának a gondolata a rendszerváltást követő időszakban született meg, majd hamarosan, egészen pontosan harminc éve, 1991-ben létre is lett hozva. Garai Lajos vezetésével Horváth László és Kiss Kornél mellett Széll Károly tartozott az első munkatársak közé, akinek azért már volt technikai előképzettsége.


A tévénél dolgozók közül a bemondói szerep cserélődött talán a legtöbbet, de azért a szerkesztői, operatőri és a vágási feladatokra is volt mindig nagyszerű munkatárs. Időközben úgy alakult, hogy 2004-től már nem önkormányzati intézményként működött, hanem egy vállalkozás keretein belül. Az azóta az eltelt hosszú évek alatt az egyik legmeghatározóbb dolgozó Sándor Tiborné Zsuzsa volt, aki szerkesztőként végzett kiváló munkát, több mint tíz évig. Érdekes történetekkel idézi fel, miként került a Csurgó TV-hez.


Az egykori szerkesztő a nyugdíjba vonulását követően sem szakadt el a Csurgó TV hírműsoraitól. Nézőként rendszeresen követi azokat.


A tévénél dolgozók közül többen is elmondták, nagyon sokat adott nekik az itt töltött időszak, a későbbiekben pedig hasznosítani tudták az itt szerzett tapasztalatokat.