Alsoki református istentisztelet hittantáboros gyermekek műsorával

Július 10-én, vasárnap ért véget az alsoki református hittantábor. Mégpedig azzal a műsorral, melyet a délelőtti istentiszteleten adtak elő a résztvevő gyermekek szüleiknek, nagyszüleiknek és a megjelent híveknek. Igehirdetésében Szászfalvi László a tábor vezérmondatát vette alapul: „Mert csak én tudom, mi a tervem veletek – így szól az Úr”.

Alsoki református istentisztelet hittantáboros gyermekek műsorával

Július 4-10-ig tartott az Alsoki Református Gyülekezet szervezésében zajló hittantábor. A 27 résztvevő gyermek számára a vasárnap délelőtti istentisztelet jelentette a zárását.


Szászfalvi László református lelkész Jeremiás próféta könyvéből olvasott fel egy rövid igeszakaszt, amely a hittantábor vezérmondatával kezdődött: „Mert csak én tudom, mi a tervem veletek – így szól az Úr”.


A gyermekek műsorára az istentisztelet végén került sor. Családtagjaik örömmel nézték előadásukat. Zárásként Szászfalvi Lászlóné, a tábor vezetője szólt a gyermekek szüleihez, nagyszüleihez. A református lelkipásztor reményét fejezte ki, hogy jövőre hasonló létszámban jönnek el majd Alsokba a fiatalok vidáman és hasznosan eltölteni egy hetet a nyári szünetükben.