Dr. Laczkó Dávid Balázs fogorvos hosszú távra tervez Csurgón

Január 1-jével megszűnt a fogorvosi ellátás Csurgón. A régi szakember felmondta szerződését, melynek következtében két hónapig ellátatlan volt ez az egészségügyi terület. Az önkormányzat gyors lépésének köszönhetően azonban március 1-től Dr. Laczkó Dávid Balázs már meg is kezdte rendelését az Csurgói Egészségügyi Centrumban. A fiatal, erdélyi származású fogorvos - elmondása szerint - hosszú távra tervez Csurgón.

Dr. Laczkó Dávid Balázs fogorvos hosszú távra tervez Csurgón

Március 1-jétől, közel két hónapos szünet után, újraindulhatott Csurgón a fogorvosi alapellátás. Az új szakember Kézdivásárhelyről érkezett Magyarországra. Hazánkban több városban is dolgozott, a somogyi vidék sem ismeretlen számára. A térség lakónak mindenképpen bíztató, hogy az orvos hosszú távra tervez Csurgón.


Az önkormányzat és a képviselő-testület igyekezett mindent megtenni annak érdekében, hogy elindulhasson a fogorvosi alapellátás Csurgón. A fogorvosi rendelő nagyértékű berenezésekeit azonban a zavartalan ellátás érdekében ki kellett egészíteni. Külön öröm a lakosság számára, hogy a már meglevő röntgenberendezés a fogorvos újonnan megszerzett végzettségének köszönhetően használatba fog kerülni.


A rendelést teljes foglalkoztatásban, 30 órában látja el. A páciensek számára minden alapellátás biztosítva van.

 

Dr. Laczkó Dávid Balázs kihangsúlyozta, a fogászati kezelést a koronavírus-járvány korlátozásai miatt, csak telefonos egyeztetés, időpontkérés útján lehet igénybe venni. Az ellátáshoz a jelenlegi szabályozások értelmében még nem szükséges negatív teszt vagy védettségi igazolvány.

 

 

 Műsor

Április 22. csütörtök

17.35: Csurgói KK – Grundfos Tatabánya KC bajnoki férfi kézilabda                 mérkőzés

19.00: Csurgói Hírmagazin (2021. április 18.) ismétlés

19.42: Forgószínpad – színházi magazin ismétlés

20.08: Költöző madarak - dokumentumfilm

21.03: Képújság

22.00: Csurgói Hírmagazin (2021. április 18.) ismétlés

22.38: Forgószínpad – színházi magazin ismétlés

23.04: Költöző madarak – dokumentumfilm ismétlés

23.54: Képújság

Időkép

Legfrissebb hírek

Naptár