Elfogadásra került az idei évi költségvetés

Elfogadásra került az idei évi költségvetés. A rendkívüli járványügyi helyzet miatt ugyan nem működik jelenleg a testület, de Füstös János polgármester kikérte a képviselők véleményét, melyet követően került aláírásra a rendelet a végleges számokat tartalmazva. Ebben az esztendőben is kiemelt fontosságúak lesznek a fejlesztések, melyek közül nagyságrendileg is kiemelkedik a szálloda és élményfürdő építése, melynek köszönhetően ez a város eddigi legnagyobb főösszegű költségvetése.

Elfogadásra került az idei évi költségvetés

Minden év februárja kiemelten fontos a képviselő-testületek számára, hiszen ekkor tárgyalják az adott esztendő költségvetési tervezetét, mely meghatározza az adott település működését, fejlődési irányvonalát. Idén azonban merőben más volt a helyzet, szokatlan körülmények között kellett mindezt megtenni.


Csurgó város elfogadott költségvetése kapcsán Füstös János elsőként a legfontosabbról, a működésről beszélt. A működést követően ebben az esztendőben is a fejlesztések a meghatározóak. Ezekről természetesen hosszabban szólt városunk polgármestere.


A lakosság számára jelenleg az önkormányzati adók befizetése aktuálissá vált, hiszen az első felének a határideje minden évben március 15-e, míg a másodiké szeptember 15. A gépjárműadó azonban már az államhoz tartozik.

 

 

 Műsor

Április 22. csütörtök

17.35: Csurgói KK – Grundfos Tatabánya KC bajnoki férfi kézilabda                 mérkőzés

19.00: Csurgói Hírmagazin (2021. április 18.) ismétlés

19.42: Forgószínpad – színházi magazin ismétlés

20.08: Költöző madarak - dokumentumfilm

21.03: Képújság

22.00: Csurgói Hírmagazin (2021. április 18.) ismétlés

22.38: Forgószínpad – színházi magazin ismétlés

23.04: Költöző madarak – dokumentumfilm ismétlés

23.54: Képújság

Időkép

Legfrissebb hírek

Naptár