Gobelin kiállítás a közösségi házban

Gróf Józsefné Vincze Erzsébet gobelinkészítő mára már túl van egy bemutatón. Ugyanis a Közösségi Ház munkatársai felkérték, hogy mutassa meg a nagyközönségnek is az alkotásait. Az október 20-án nyílt kiállításon sok érdeklődő jelent meg.

Gobelin kiállítás a közösségi házban

Gróf JózsefnéVincze Erzsébet 20 éve ismerkedett meg a gobelin technikával. Azóta már több mint 60 kisebb-nagyobb művet alkotott, melyek a lakását díszítik. Képei már több közös bemutatón szerepeltek, de önálló tárlata még nem volt. A legutóbbi bemutatkozása alkalmával úgy nyilatkozott, ha felkérik, akkor örömmel bemutatná az alkotásait. Azóta közel egy hónap telt el és létrejött az a bizonyos alkalom. A kiállítást Szászfalvi Lászlóné református lelkész nyitotta meg.

 

Erzsi szívesen ajándékozza el egy-egy művét. Így tette ezt, amikor az Alsoki Református Gyülekezetnek adományozta egyik alkotását. Az ajándékozás aztán a kiállítás megnyitón folytatódott. Szeretett iskolájának adott át kettőt, amelyen egykori mentora, Raksányi Lajos művész-tanár portréja látható.

 

 Műsor

December 1. szerda

16.00: Csurgói Hírmagazin (2021. november 28.) ismétlés

16:46: Vallási magazin – istentisztelet az Alsoki Református                               Templomból ismétlés

17.29: Képújság

18.24: A szomszéd vár – turisztikai magazin ismétlés

19.00: Csurgói Hírmagazin (2021. november 28.) ismétlés

19:46: Vallási magazin – istentisztelet az Alsoki Református                               Templomból ismétlés

20.28: Testületi ülés (novemberi soros) ismétlés

20.53: Képújság

Időkép

Legfrissebb hírek

Naptár