Hetedszer jutott be a Parlamentbe Szászfalvi László

Szászfalvi László remélte a győzelmét, de hogy ennyire magabiztos lesz, ő maga sem gondolta. Az urnazárást követő első eredmények tükrében azonban már teljesen megnyugodott, hiszen a kisebb településeken nagy fölénnyel nyert, amely mellett megnyugtató számok érkeztek Csurgóról és Barcsról is. Úgy véli, elsősorban az elmúlt négy esztendő kemény munkája hozta meg számára a magabiztos sikert.

Hetedszer jutott be a Parlamentbe Szászfalvi László

Nagyobb arányú győzelmet aratott Szászfalvi László, a FIDESZ-KDNP országgyűlési képviselőjelöltje, mint a legutóbbi választáson. A szavazatok 58 %-a támogatta őt ugyanis. Legnagyobb vetélytársa, Ander Balázs, az ellenzéki összefogás jelöltje 36 %-os eredmény ért el. Ez az arány négy évvel ezelőtt 51 % és 38 % volt.

 


A hét órás urnazárást követően, mint mindenki, természetesen Szászfalvi László is izgalommal és nagy érdeklődéssel várta az első számadatokat, melyek nem okoztak számára csalódást. A kormánypártok újabb győzelme nem volt nagy meglepetés, de arra azért lényegesen kevesebben gondoltak, hogy a FIDESZ-KDNP-nek negyedszer is meg lesz a kétharmados többsége.

 


A zsinórban hetedszer is megválasztott országgyűlési képviselő a következő időszak kapcsán elmondta, folyamatosak a feladatok, de először mindenképpen a pihenésé lesz a főszerep.

 

 

 Műsor

Május 28. vasárnap

  8.00: Vallási magazin – istentisztelet az Alsoki Református Templomból

  8.38: Képújság

13.00: Csurgói Hírmagazin

13.45: Testületi ülés (2023. május 25.)

14.54: Így történt – archívműsor ismétlés

15.42: Csurgói KK – Fejér B.Á.L.-Veszprém NB I-es férfi kézilabda mérkőzés

17.02: Forgószínpad – színházi magazin ismétlés

17.35: Generációnk – nyugdíjas magazin ismétlés

18.14: Csavargók – dokumentumfilm ismétlés

19.17: Vallási magazin – istentisztelet az Alsoki Református Templomból ismétlés

19.54: Csurgói Hírmagazin ismétlés

20.39: Képújság

Időkép

Legfrissebb hírek

Naptár