Hittantábor Alsokban

Július második hetében tartotta hagyományos hittantáborát az Alsoki Református Gyülekezet, melyre rekord számban, huszonhárman jelentkeztek. Az eseménynek ezúttal is a gyülekezeti ház adott otthont. Ez alkalommal „A jézus vezet, hallgass rá!” volt a mottó. Szászfalvi Lászlóné református lelkipásztor kiemelte, a vidám játékok és sportolási lehetőségek mellett természetesen ez alkalommal is nagyon fontos volt a komoly kérdések megbeszélése, vagyis a gyermekek lelki tápláléka.

Hittantábor Alsokban

Az Alsoki Református Gyülekezet életében elmaradhatatlan eseménynek számít nyaranta a hittantábor, amely 2011-ben került először megszervezésre. Idén szerencsére a járványhelyzet nem szabott neki gátat, így aztán szép számmal jöttek el ide a fiatalok az öttől a 16 éves korig. Vannak köztük olyanok, akik először vesznek részt rajt, de vannak, akiknek szinte állandó programot jelent nyaranta.

 

Minden évben más-más mottót találnak ki a szervezők. Nem volt ez másként ez alkalommal sem, amely így hangzott: „A jézus vezet, hallgass rá!”.

 

A sok gyermekre való odafigyelés, a változatos programok zökkenőmentes lebonyolítása, a vasárnapi templomi szereplése való felkészülés, illetve a tábor első hetében tomboló nagy hőség, érthető módon, alaposan próbára tette a tábor felnőttjeit, akik a gyermekekkel voltak egész nap.

 

 


 


Műsor

Augusztus 1. vasárnap

  8.00: Alsoki Református Templom - istentisztelet

  8.31: Képújság

13.00: A szomszédvár (2021. február) – magazin ismétlés

13.33: Így történt – archívműsor ismétlés

14.05: Forgószínpad (2021. május) – színházi magazin ismétlés

14.38: A szomszéd vár (2021. július) – turisztikai magazin ismétlés

15.13: Örvényben – dokumentumfilm ismétlés

16.09: Alsoki Református Templom – istentisztelet ismétlés

16.40: A szomszédvár (2021. február) – magazin ismétlés

17.11: Képújság

Időkép

Legfrissebb hírek

Naptár