Hivatalosan is átadásra került a kerékpárút

Hivatalosan is átadásra került pénteken délelőtt a 3,3 km hosszú kerékpárút és az a kettő útszakasz, amely a felújítás során aszfaltréteget kapott. Szászfalvi László országgyűlési képviselő és Füstös János is kihangsúlyozta ezeknek a jóléti beruházásoknak a fontosságát. Városunk polgármestere azt is elmondta, tovább folytatják a következő évben az utak és a járdák felújítási programját, melyek közül első lesz a postával szembeni parkoló.

Hivatalosan is átadásra került a kerékpárút

A kerékpárútnál kifeszített, nemzeti színű szalag átvágásával kezdődött az az ünnepség, melynek keretében hivatalosan is átadásra kerültek a korábban befejezett infrastrukturális beruházások. Ezek között is legnagyobb léptékű a mintegy 3,3 km hosszú kerékpárút kiépítése volt.

 

Városunk polgármestere elsősorban az első csurgói kerékpárút megvalósítását hangsúlyozta, de nem feledkezett meg a másik beruházásról sem, amely kettő útszakasz felújítása volt. Füstös János az infrastrukturális beruházások jövő évi folytatását is kiemelte, ütemesen továbbhaladva ezekkel. Zárásként elmondta, a következő projekt minden bizonnyal a postával szembeni parkoló felújítása lesz, mivel a tervek jogerőre emelkedtek. A munkálatok, az időjárás függvényében, akár már januárban elkezdődhetnek.