Húsvéti díszítések a városban

Fából készült húsvéti nyuszik lepték el a Sugárutat. A közösségi ház dolgozói díszítették ki a központot ismét, karácsonyi ötletük sikerességét folytatva. Céljuk, hogy az emberek életébe egy kis vidámságot hozzanak ebben a nehéz időszakban, illetve arra szeretnék buzdítani ezzel a lakosságot, hogy akár ők is dekorálják ki a lakóházuk előtti területet. Szerencsére, van már, aki ezt meg is teszi. Szépen kidolgozott nyuszijai, virágai mosolyt csalnak az arra sétáló gyermekek és felnőttek arcára, szívesen állnak meg kicsit időzni előtte.

Húsvéti díszítések a városban

Karácsonyra nagyon szépen és ötletesen díszítették ki a Sugárutat a közösségi ház dolgozói. A sikerességére alapozva a húsvéti időszakra is meg voltak a tervek.

 

Márton-Szűcs Brigitta kihangsúlyozta, hogy a Sugárút kidekorálásával volt még egy céljuk azon kívül, hogy vidámságot varázsoljanak az emberek életébe, mégpedig a lakosság ösztönzése hasonló gondolatra.

 

Van, akit már cselekvésre ihletett a sugárúti látvány. Egy rendkívül szép húsvéti díszítés található a Soltra utcában Egyik megvalósítója, Fényi Gábor arra bíztat mindenkit, aki teheti, dekorálja ki akár az udvarát, akár a háza előtti területet. Végezetül elmondta, nagy örömet okoz számukra, ha azt látják, az arra járó kisgyermekek szüleikkel vagy nagyszüleikkel megállnak és vidáman időznek ott egy kicsit, néha megsimogatva a fából készült nyuszikat és a bárányt.