Idén is jól felkészültek az érettségizők a református gimnáziumban

A héten zajlottak az érettségi vizsgák a református gimnáziumban. Hétfőtől szerdáig az „A” osztályosok adtak számot tudásukról, mégpedig nagyon szép eredménnyel. Kissné Gulyás Gabriella igazgatóhelyettes elmondta, a kettő évig tartó online oktatás miatt nem volt könnyű felkészíteni a maturandusokat, de ennek ellenére ismét csak mindent megtettek a minél magasabb osztályzatok érdekében.

Idén is jól felkészültek az érettségizők a református gimnáziumban

Az eredményhirdetést követően elégedetten koccintottak a Csokonai Református Gimnázium 12/A osztályos tanulói június 22-én, szerdán délután. Ők június 20-án, hétfőn kezdték meg három napig tartó szóbeli érettségi vizsgáikat melyek szerencsére már a hagyományosan megszokott menetrend szerint zajlottak.

 

A bizonyítványátadó ünnepségen elsőként az intézmény igazgatója mondta el köszöntő gondolatait. Az „A” osztály vizsgaelnöke az érettségi bizonyítvány megszerzésének fontosságára utalva, annak sokoldalúságát hangsúlyozta.

 

A diákok többnyire elégedettségüknek adtak hangot elért eredményeik kapcsán, hiszen komolyan vették a felkészülést. Kissné Gulyás Gabriella igazgatóhelyettes is úgy látta, ez az osztály sem okozott csalódást a tanároknak és az iskolának. A jó eredmények pedig mindenképpen megfelelő alapot adnak a felsőfokú tanulmányokhoz a jövőt tekintve.