Ingatlanokkal kapcsolatos előterjesztések a júliusi ülésen

Júliusi ülését tartotta július 28-án, csütörtökön délelőtt városunk képviselő-testülete. A kilenc előterjesztés mindegyike önkormányzati ingatlan hasznosításáról szólt. Egyikre sem érkezett ajánlat, így továbbra is meghirdetésre kerülnek, elsősorban az önkormányzat honlapján.

Ingatlanokkal kapcsolatos előterjesztések a júliusi ülésen

A képviselő-testület júliusi soros ülésére 28-án, vagyis csütörtökön délelőtt került sor. A kiküldött tervezetnek megfelelően, kilenc napirendi pont várt megtárgyalásra, mindegyik egy-egy önkormányzati ingatlannal kapcsolatos. Elsőként a Rákóczi u. 20. sz. alatti volt a téma, melyre értékesítési pályázat lett kiírva.

 


A szükséges határozati javaslatok végül egyhangúan elfogadásra kerültek. A folytatásban nyolc önkormányzati ingatlan hasznosításáról döntöttek, melyekre korábban már kiírták a pályázatot, de egyikre sem érkezett vételi, illetve bérleti ajánlat. Ezek a következők voltak döntési sorrendben: a Csokonai utcában a volt MSZP iroda, a Csokonai utcai húsbolt, a Sárgáti utca sarkán található telek, három zártkerti ingatlan, egy piactéri üzlethelyiség, valamint a Kossuth utca 1. sz. alatti, első emeleti helyiség. Amelyiknél a megvásárlásra nem jelentkezett senki, valószínűsíthetően magasnak találták az becsüs által megállapított árat. A testület augusztusban mindenképpen ülésezni fog, lehet, hogy többször is.

 

 

 Műsor

Május 28. vasárnap

  8.00: Vallási magazin – istentisztelet az Alsoki Református Templomból

  8.38: Képújság

13.00: Csurgói Hírmagazin

13.45: Testületi ülés (2023. május 25.)

14.54: Így történt – archívműsor ismétlés

15.42: Csurgói KK – Fejér B.Á.L.-Veszprém NB I-es férfi kézilabda mérkőzés

17.02: Forgószínpad – színházi magazin ismétlés

17.35: Generációnk – nyugdíjas magazin ismétlés

18.14: Csavargók – dokumentumfilm ismétlés

19.17: Vallási magazin – istentisztelet az Alsoki Református Templomból ismétlés

19.54: Csurgói Hírmagazin ismétlés

20.39: Képújság

Időkép

Legfrissebb hírek

Naptár