Ingatlanokkal kapcsolatos előterjesztések a júliusi ülésen

Júliusi ülését tartotta július 28-án, csütörtökön délelőtt városunk képviselő-testülete. A kilenc előterjesztés mindegyike önkormányzati ingatlan hasznosításáról szólt. Egyikre sem érkezett ajánlat, így továbbra is meghirdetésre kerülnek, elsősorban az önkormányzat honlapján.

Ingatlanokkal kapcsolatos előterjesztések a júliusi ülésen

A képviselő-testület júliusi soros ülésére 28-án, vagyis csütörtökön délelőtt került sor. A kiküldött tervezetnek megfelelően, kilenc napirendi pont várt megtárgyalásra, mindegyik egy-egy önkormányzati ingatlannal kapcsolatos. Elsőként a Rákóczi u. 20. sz. alatti volt a téma, melyre értékesítési pályázat lett kiírva.

 


A szükséges határozati javaslatok végül egyhangúan elfogadásra kerültek. A folytatásban nyolc önkormányzati ingatlan hasznosításáról döntöttek, melyekre korábban már kiírták a pályázatot, de egyikre sem érkezett vételi, illetve bérleti ajánlat. Ezek a következők voltak döntési sorrendben: a Csokonai utcában a volt MSZP iroda, a Csokonai utcai húsbolt, a Sárgáti utca sarkán található telek, három zártkerti ingatlan, egy piactéri üzlethelyiség, valamint a Kossuth utca 1. sz. alatti, első emeleti helyiség. Amelyiknél a megvásárlásra nem jelentkezett senki, valószínűsíthetően magasnak találták az becsüs által megállapított árat. A testület augusztusban mindenképpen ülésezni fog, lehet, hogy többször is.