Jó ütemben épül a szálloda és az élményfürdő

A novemberi, soros testületi ülésre vendégeket is hívott Füstös János polgármester. Az első napirendi pont ugyanis szálloda és élményfürdő építéséhez kapcsolódott. Felmerült ugyanis a kérdés, hogy mennyire lesz tartható a szerződésben rögzített befejezési időpont, vagyis 2022. március vége. Sándor Zsolt, a kivitelező és működtető cég ügyvezető igazgatója elmondta, sok problémával, nehézséggel kell megküzdeniük, de az építkezés ennek ellenére folyamatos.

Jó ütemben épül a szálloda és az élményfürdő

Fontos témával kezdődött a képviselő-testület legutóbbi, november végi ülése. Kisebb módosításokat kellett ugyanis végrehajtani az élményfürdő és szálloda vállalkozási szerződésében. Ennek kapcsán Füstös János kihasználta a lehetőséget és a napirendi pont tárgyalására meghívta a kivitelező és működtető cég ügyvezetőjét, valamint a beruházás építésvezetőjét, hogy pontos információ lásson napvilágot, hol tartanak a munkálatok jelenleg.


Az ügyvezető igazgató a folytatásban az élményfürdő jelenlegi helyzetét is ismertette természetesen.


Az ülésen kérdés nem hangzott el a vendégek felé, egyhangúan megszavazták a szerződés módosítását. A képviselők egyébként hamarosan bejárást is tartanak, személyesen meggyőződve a beruházás készültségi helyzetéről.