Kisgyermekgondozó képzés Csurgón

Kisgyermekgondozó, -nevelő képzés indult Csurgón. A Közösségi Házban folyó képzés résztvevői olyan szakképesítéssel vértezhetik fel magukat, amelynek a segítségével bölcsődékben és óvodákban dolgozhatnak. A szeptemberi záróvizsgák végeztével nagy valószínűséggel munkába is állhatnak a gyermekintézményekben.

Kisgyermekgondozó képzés Csurgón

A kisgyermekgondozó, -nevelő a nullától hároméves korú gyermekek ellátását az erre a korosztályra szakosodott gyermekintézményekben önállóan végzi.Az oktatást szervező cég a kormányhivatallal együttműködve koordinálják a tanfolyamot. A decemberben indult képzésben elméleti és gyakorlati úton szerezhetik meg a szakmához tartozó kompetenciákat, melyekhez jól bevált módszereket is el kell tudni sajátítani.

 

A gyakorlati képzésnek rendkívüli a jelentősége, hiszen az elhivatottság mellett eldőlhet, hogy kik alkalmasak erre a hivatásra. Küher Anna a gimnáziumi érettségi után pedagógiai szakképzést kezdett el. Most azonban úgy érzi, hogy a kisgyermekgondozó szakma közelebb áll hozzá. A fiatal pályakezdő elkötelezett a szakma iránt, így a tanfolyam és az álláslehetőség további ismeretek megszerzésére ösztönzi.

 

 

 Műsor

Április 22. csütörtök

17.35: Csurgói KK – Grundfos Tatabánya KC bajnoki férfi kézilabda                 mérkőzés

19.00: Csurgói Hírmagazin (2021. április 18.) ismétlés

19.42: Forgószínpad – színházi magazin ismétlés

20.08: Költöző madarak - dokumentumfilm

21.03: Képújság

22.00: Csurgói Hírmagazin (2021. április 18.) ismétlés

22.38: Forgószínpad – színházi magazin ismétlés

23.04: Költöző madarak – dokumentumfilm ismétlés

23.54: Képújság

Időkép

Legfrissebb hírek

Naptár