Koszorúzással emlékezett az önkormányzat a nemzeti ünnep alkalmából

A tavalyi évhez hasonlóan, most is csak koszorúzással emlékezett a város az 1848/49-es Forradalom és Szabadságharc évfordulóján. A különbség az volt, hogy a pénteken délelőtt megtartott eseményen csak a város vezetői vettek részt, és természetesen maszkban. Füstös János polgármester a súlyos járványhelyzetre való tekintettel arra kérte a civil szervezetek, intézmények, egyházak, pártok képviselőit, hogy ha gondolják, természetesen ők is koszorúzzanak, csak az általuk meghatározott időpontban, külön.

Koszorúzással emlékezett az önkormányzat a nemzeti ünnep alkalmából

Most sem tudta a megszokott módon megtartani városi ünnepségét Csurgó, az 1848/49-es Forradalom és Szabadságharc emléke előtt tisztelegve. De az idei még a tavalyitól is különbözött. Maszkban koszorúztak ugyanis a város vezetői pénteken délelőtt, melyre ezúttal nem hívták a különböző szervezeteket, intézményeket, iskolákat, egyházakat.

 

Hagyományos ünnepséget kettő évvel ezelőtt tudott tartani a város, a hosszú évek óta megszokott program szerint. Az akkori koszorúzást követően a közösségi házban folytatódott, ahol elsőként Füstös János polgármester mondta el gondolatait. Az idei néma koszorúzást követően városunk polgármestere reményét fejezte ki, hogy a következő városi rendezvényeket már szélesebb körben tudja a város megtartani.

 

 

 Műsor

Április 22. csütörtök

17.35: Csurgói KK – Grundfos Tatabánya KC bajnoki férfi kézilabda                 mérkőzés

19.00: Csurgói Hírmagazin (2021. április 18.) ismétlés

19.42: Forgószínpad – színházi magazin ismétlés

20.08: Költöző madarak - dokumentumfilm

21.03: Képújság

22.00: Csurgói Hírmagazin (2021. április 18.) ismétlés

22.38: Forgószínpad – színházi magazin ismétlés

23.04: Költöző madarak – dokumentumfilm ismétlés

23.54: Képújság

Időkép

Legfrissebb hírek

Naptár