Lakossági fórum a központi városrészben zajló beruházásokról

Lakossági fórumra hívta az érdeklődőket az önkormányzat a Sótonyi László Sportcsarnok VIP-termébe. Témája a központi városrészben már zajló, illetve megvalósítandó beruházások voltak: a közösségi ház felújítása, csapadékvíz elvezetésének a megoldása, illetve az önkormányzat udvarának az átépítése. A végén helyszíni bejárásra került sor az érintett területeken.

Lakossági fórum a központi városrészben zajló beruházásokról

A Sótonyi László Sportcsarnok első emeleti VIP-terme adott otthont annak a lakossági fórumnak, melyet az önkormányzat hirdetett meg. Az eseményen hárman tartottak rövid előadást. Elsőként Füstös János polgármester, aki mindenekelőtt a legnagyobb változást, vagyis a projektre elnyert összeg növelését hangsúlyozta.

 

A közösségi ház felújítási munkálatait egy csurgói vállalkozás, a Juhai és Társa Kft. nyerte el. Az elvégzendő feladatokat a cég egyik ügyvezetője részletezte. Juhai Balázs ezen kívül fontos munkaként kiemelte a közösségi ház szigetelésének az elvégzését is, melybe természetesen a nyílászárók cseréje is beletartozik.

 

A harmadik előadó a Beruházási és Műszaki Irodájának a vezetője volt. Tóth Sándor először a közösségi ház csapadékvíz elvezetéséről szólt, majd az önkormányzat udvarában elvégzendő munkálatokat ismertette részletesen. Talán a leglátványosabb változás ezen a helyszínen lesz.

 

Az előadások végén a lakossági fórum résztvevői, Füstös János polgármester vezetésével, bejárták a helyszíneket. Elsőként a közösségi háznál már több hónapja zajló munkálatokat tekintették meg, majd zárásként az önkormányzat udvara következett.