Lezárták a tanévet az Eötvös Iskolában

Hivatalosan is lezárásra került a tanév az Eötvös József Sportiskolai Általános Iskolában. A megbízott igazgató gondolatait követően kerültek átadásra a kitűnő és jeles bizonyítványok, valamint a versenyeken elért helyezetteknek a könyvjutalmak. Az intézmény elköszönt kettő pedagógusától is, akik nyugdíjas éveiket kezdik meg.

Lezárták a tanévet az Eötvös Iskolában

A Himnusz eléneklését követően, az intézmény énekkarának a dalával kezdődött a tanévzáró ünnepség az Eötvös József Sportiskolai Általános Iskolában június 24-én, pénteken a késő délutáni időszakban. Ezt követően a megbízott igazgató mondta el év végi gondolatait.

 

Az eseményre az iskola negyedik osztályos tanulói készültek műsorral.

 

A legjobbak, elismerő dicséretként, itt vehették át bizonyítványukat. A kitűnő és jeles tanulók elsőtől a hetedik osztályig, szüleik érthető büszkeségére. Az Eötvös Napon elmaradt a különböző tanulmányi versenyeken díjazottak, vagyis első, második és harmadik helyezést elérő tanulók megjutalmazása. Ez most került pótlásra. Nagyon sok tanuló kapott könyvet, illetve oklevelet. Van, aki többet is. Osztályonként külön-külön is megtapsolták őket diáktársaik és a szülők. A tanévzárón kettő pedagógusnak az eddigi pályafutása is véget ért, ugyanis nyugdíjba vonultak. Szabóné Stenna Beáta először Horváthné Juhász Katalint méltatta. Másodikként Bátryné Búvári Violától köszönt el.

 

Az ünnepség végét jelentő Szózat elhangzását is nagyon várták a diákok és a pedagógusok egyaránt, de előtte még a megbízott igazgató hivatalos bejelentését sokkal jobban.