Március 1-jétől újra indult a fogorvosi ellátás

A korábbi szakember kérése alapján január 1-jétől megszűnt Csurgón a fogorvosi ellátás. Szerencsére azonban sikerült szerződést kötni egy újjal, melynek függvényében március 1-jétől ismét elindulhat ez a rendkívül fontos szakrendelés, hétfő, kedd és szerdai napokon. Városunk polgármestere elmondta, igyekeztek minden feltételt teljesíteni annak érdekében, hogy minél előbb megkezdődhessen ismét ez a szolgáltatás. Reményét fejezte ki, hogy ez a megállapodás már hosszú távon fog működni.

Március 1-jétől újra indult a fogorvosi ellátás

Dr. Áfra Gergely fogszakorvos 2015-ben kezdte meg rendelését Csurgón. A fiatal szakember Nagykanizsán él, onnét járt be ellátni a Csurgón és körzetében élőket. Több mint öt év után azonban elindult egy sajnálatos változás, ami komoly problémát jelentett az önkormányzat számára. Január 1-jével ugyanis felmondta a szerződését, melynek következtében két hónapig ellátatlan volt ez az egészségügyi terület.


A biztonságos és megfelelő fogászati rendeléshez azonban más feltételeknek is meg kell lennie. Az önkormányzat és a képviselő-testület igyekezett mindent megtenni annak érdekében, hogy minél előbb elindulhasson a fogorvosi alapellátás Csurgón. Végül minden adott volt ahhoz, hogy március 1-jével megkezdje munkáját egy új fogorvos. Dr. Laczkó Dávid Balázs hétfő, kedd és szerdai napokon várja a betegeket.

 

 

 Műsor

Április 22. csütörtök

17.35: Csurgói KK – Grundfos Tatabánya KC bajnoki férfi kézilabda                 mérkőzés

19.00: Csurgói Hírmagazin (2021. április 18.) ismétlés

19.42: Forgószínpad – színházi magazin ismétlés

20.08: Költöző madarak - dokumentumfilm

21.03: Képújság

22.00: Csurgói Hírmagazin (2021. április 18.) ismétlés

22.38: Forgószínpad – színházi magazin ismétlés

23.04: Költöző madarak – dokumentumfilm ismétlés

23.54: Képújság

Időkép

Legfrissebb hírek

Naptár