Másodszor lett „idősbarát” a csurgói önkormányzat

2017-ben kapta meg először a Csurgói Önkormányzat az „idősbarát” kitüntető címet. Ebben az esztendőben ismét pályázott erre az elismerésre, és ez alkalommal egyedüli somogyiként, másodszor is elnyerte. Ebből az alkalomból köszöntötte a város és a Szociális Intézmény az ott dolgozóikat és a koronavírusos időszakban őket segítő intézmények képviselőit. Hiszen, ahogy elhangzott, mindez egy közös csurgói összefogásnak az eredménye.

Másodszor lett „idősbarát” a csurgói önkormányzat

Térségünkben a Városi Szociális Intézmény biztosítja az idősek nappali ellátását, házi segítségnyújtását és szociális étkeztetésüket. Az önkormányzat az intézmény működési színvonalának javításán keresztül kívánja őket segíteni. Mindez kiválóan működik, melynek ékes bizonyítéka, hogy ebben az esztendőben második alkalommal érdemelte ki Csurgó az „Idősbarát Önkormányzat” elismerő címet. Minderről egy rövid ünnepség keretében számolt be Vassné Huszics Bernadett alpolgármester október 28-án, csütörtökön a kora délutáni órákban.


A közösségi házban megtartott eseményen a Szociális Intézmény vezetője a pandémiás időszak nehézségeiről, a rendkívüli helyzet átvészeléséről szólt. Gondolatai végén pedig ismét csak a köszönet szavai kerültek előtérbe.


Zárásként kihangsúlyozta, ez a díj arra ösztönzi az intézmény dolgozóit, jöjjön bármilyen nehéz időszak, mindig a legjobb tudásuk szerint törekednek arra, hogy az idősödő lakosság fizikai és mentális jólétét biztosítsák és megőrizzék.

 

 Műsor

December 1. szerda

16.00: Csurgói Hírmagazin (2021. november 28.) ismétlés

16:46: Vallási magazin – istentisztelet az Alsoki Református                               Templomból ismétlés

17.29: Képújság

18.24: A szomszéd vár – turisztikai magazin ismétlés

19.00: Csurgói Hírmagazin (2021. november 28.) ismétlés

19:46: Vallási magazin – istentisztelet az Alsoki Református                               Templomból ismétlés

20.28: Testületi ülés (novemberi soros) ismétlés

20.53: Képújság

Időkép

Legfrissebb hírek

Naptár