Maszkot kaptak az önkormányzati intézmények

Több doboz maszkot adott át Füstös János a csurgói intézményeknek. Egészen pontosan az óvodák, a szociális intézmények, a Családsegítő Központ és az önkormányzat dolgozóinak, ellátottjainak. Városunk polgármestere elmondta, mindez azt szimbolizálja, hogy a hivatal igyekszik minden segítséget megadni számukra ebben a nehéz helyzetben. Elbeszélgetett az intézményvezetőkkel arról is, milyen problémákat okoz a koronavírus-járvány második hulláma és milyen intézkedéseket kényszerülnek bevezetni a megfelelő védekezés érdekében.

Maszkot kaptak az önkormányzati intézmények

Rövid látogatást tett Füstös János polgármester az önkormányzati intézményeknél. Elsőként a Városi Óvoda, majd a Napsugár Szociális Intézmény, a Családsegítő Központ és Szolgálat, a Városi Szociális Intézmény vezetőjével és munkatársaival találkozott. Végül városunk jegyzőjével, mint a hivatal vezetőjével. Természetesen meg volt a célja, hiszen nem érkezett üres kézzel, maszkokat vitt mindenhová, szimbolikusan jelezve, a város minden segítséget igyekszik megadni intézményei számára.

 

Városunk polgármestere a beszélgetés folyamán felmérte a problémákat is, amikkel küzdenek az intézmények, és szó volt arról is, milyen óvintézkedések kerülnek bevezetésre a koronavírus-járvány elleni védekezés érdekében.