Mindenki Karácsonya a Történelmi Parkban

Ebben az esztendőben már ismét megrendezésre kerülhetett a „Mindenki Karácsonya”. Helyszíne, a közösségi ház felújítása miatt, a Történelmi Park volt, ahová sokan jöttek el. Elsőként Füstös János polgármester, majd Szászfalvi László országgyűlési képviselő mondott ünnepi köszöntőt. A kulturális műsorra a vallási felekezetek lelkipásztorainak az áldása után került sor.

Mindenki Karácsonya a Történelmi Parkban

Egy énekkel kezdődött december 15-én délután a „Mindenki Karácsonya” elnevezésű városi rendezvény, melyet ebben az esztendőben már ismét meg tudott szervezni a Városi Szociális Intézmény és a közösségi ház. A központban zajló épület-felújítási munkálatok miatt a helyszíne most a Történelmi Park volt.


Az eseményen elsőként Füstös János polgármester köszöntötte a megjelenteket. Ünnepi gondolatait Szászfalvi László országgyűlési képviselő osztotta meg a jelenlévőkkel. A karácsonyi áldások természetesen ezen az alkalmon sem maradtak el.


Zabundia Szilvia, a szervező Városi Szociális Intézmény vezetője egy verssel kedveskedett a vendégeknek, melyet követően került sor a kulturális műsorra. Ebben elsőként a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola diákjai léptek fel. Az esemény zárásaként a Városi Szociális Intézmény szeretetvendégségét élvezhették mindazok, akik úgy döntöttek, eljönnek a város karácsonyi ünnepségére.