Nyári gyermekfelügyelet a Családsegítő Központban

A korábbi évekhez hasonlóan, idén is megszervezte a nyári gyermekfelügyeletet a Családsegítő és Gyermekjóléti Központ és Szolgálat. A lehetőséget azok a családok vehetik igénybe, ahol a szülőknek a munkájuk miatt ez problémát okoz. Mindezt augusztus 20-ig biztosítja az intézmény. Ezen kívül egy hétig az Erzsébet táborba is jelentkezhettek fiatalok, ahol színes programok várták őket.

Nyári gyermekfelügyelet a Családsegítő Központban

A gyermekek számára mindig nagy öröm, ha végre elérkezik a vakáció, ám néhány családban a szülőknek ez némi fejtörést okoz. Ezen igyekszik segíteni évek óta a Csurgó Járási Családsegítő és Gyermekjóléti Központ és Szolgálat.

 

Sajnos a lehetőségek miatt meg kellett húzni a határt a gyermekek létszámát tekintve, melyet tíz főben tett meg az intézmény. A résztvevőknek természetesen igyekeztek minél jobb programokat szervezni.

 

A gyermekfelügyelet és az egyhetes Erzsébet-tábor örömet okoz gyermekeknek és szüleiknek egyaránt. Szerencsére a Családsegítő Központ is kapott időközben egy nagyon jó hírt. Pályázaton nyertek ugyanis hatmillió Ft-ot, melynek köszönhetően külön, önálló szintre tudnak költözni. A fejlesztés megvalósítása nagyjából egy hónapon belül elkezdődhet. Befejezési határideje 2022. december 31-e.

 

 


 


Műsor

Augusztus 1. vasárnap

  8.00: Alsoki Református Templom - istentisztelet

  8.31: Képújság

13.00: A szomszédvár (2021. február) – magazin ismétlés

13.33: Így történt – archívműsor ismétlés

14.05: Forgószínpad (2021. május) – színházi magazin ismétlés

14.38: A szomszéd vár (2021. július) – turisztikai magazin ismétlés

15.13: Örvényben – dokumentumfilm ismétlés

16.09: Alsoki Református Templom – istentisztelet ismétlés

16.40: A szomszédvár (2021. február) – magazin ismétlés

17.11: Képújság

Időkép

Legfrissebb hírek

Naptár