Online sajtótájékoztató a szálloda építésével kapcsolatosan

Online sajtótájékoztatót tartott Szászfalvi László. Témája a sport- és turisztikai komplexum harmadik üteme, vagyis a szálloda építése volt. Az eseményen térségünk országgyűlési képviselőjén kívül Füstös János polgármester és Könnyid László, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgató-helyettese mondta el gondolatait a nagyszabású fejlesztéssel kapcsolatosan. A tájékoztatóban többek között elhangzott, hogy a munkálatok az időjárás függvényében már elkezdődtek. A projekt szerződés szerinti befejezési határideje 2022. március 31.

Online sajtótájékoztató a szálloda építésével kapcsolatosan

Ahogy már év végén hírt adtunk róla, tavaly ősszel pozitív kormányzati döntés született a szállodaépítéssel kapcsolatosan, így végleg befejeződhet a sport- és turisztikai központ utolsó, harmadik üteme is. Ez volt a témája annak az internetes sajtótájékoztatónak csütörtökön délelőtt, melyre Szászfalvi László hívta a médiumok munkatársait. Elsőként térségünk országgyűlési képviselője mondta el gondolatait, bevezetésként visszatekintve az előzményekre.

 

Másodikként Füstös János polgármester szólt a témához, több fontos adatot is megemlítve. A közös sajtótájékoztató harmadik szervező-résztvevője a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgató-helyettese volt.

 

Az építkezés már huzamosabb ideje állt. A pénzügyi akadályok elhárulása után így a legfontosabb kérdés mindenképpen az, hogy konkrétan mikor kezdődnek meg a munkálatok.

 

Városunk polgármestere elmondta, már néhány napja újraindult az építkezés. Jelenleg egyébként 35 %-os a szálloda és élményfürdő készültsége. Reméli az időjárás kegyes lesz és határidőre, vagy akár még korábban be tud fejeződni a beruházás.

 

 

 Műsor

Április 22. csütörtök

17.35: Csurgói KK – Grundfos Tatabánya KC bajnoki férfi kézilabda                 mérkőzés

19.00: Csurgói Hírmagazin (2021. április 18.) ismétlés

19.42: Forgószínpad – színházi magazin ismétlés

20.08: Költöző madarak - dokumentumfilm

21.03: Képújság

22.00: Csurgói Hírmagazin (2021. április 18.) ismétlés

22.38: Forgószínpad – színházi magazin ismétlés

23.04: Költöző madarak – dokumentumfilm ismétlés

23.54: Képújság

Időkép

Legfrissebb hírek

Naptár