Öt téma az „Egyebek” napirendi pontban

Levélben előzetesen öt kérdést tett fel Ilia Csaba önkormányzati képviselő, melyekre a legutóbbi testületi ülésen kapott választ az „Egyebek” napirendi pontban. Ebből négyre Tóth Sándor, a Beruházási és Műszaki Iroda vezetője válaszolt: a Hunyadi utcai csapadékvíz-elvezető árok burkolatának a befejezésére, a kátyúzás várható időpontjára, a kerékpárút egyik szakaszán történt csőtörés után mikor történik meg a helyreállítás, illetve a Béke utcai járdaépítésre. Füstös János polgármester pedig arról igyekezett információval szolgálni, hogy miért nincs nyári gyermekfelügyelet valamelyik általános iskolában.

Öt téma az „Egyebek” napirendi pontban

képviselő-testület a legutóbbi ülésén, hogy a utolsóként kerüljön be a napirendi pontok közé az „Egyebek”. Ilia Csaba önkormányzati képviselő ugyanis előzetesen levélben öt témában tett fel kérdést, melyekre itt került sor a válaszadásra. Ebből a négy műszaki jellegűre Tóth Sándor irodavezető adott tájékoztatást, kezdve a Hunyadi utcában található csapadékvíz-elvezető árok burkolatának a várható befejezésére. Ezt követően szólt a városi utak kátyúzásának az időpontjáról, a kerékpárút egyik részén a csőtörés utáni aszfaltréteg helyreállításról, illetve a járdaépítés lehetőségéről a Béke utca és a Johanniták tere tekintetében.


Az egyetlen kérdés, melyre Füstös János polgármester válaszolt, miért nincs nyári gyermekfelügyelet valamelyik általános iskolában.


Ilia Csaba reflektálást követően Vargáné Hegedűs Magdolna kért szót a gyermekek közétkeztetésével kapcsolatosan, ami a nyári iskola felügyelet kérdéséhez tartozott. A kérdéseket feltevő önkormányzati képviselő mindegyik választ elfogadta.