Polgármesteri sajtótájékoztató a hétfőtől indult szigorításokról

Március 8-tól, hétfőtől kezdődően, egyelőre kettő hétig tartó időszakra további szigorításokról döntött a kormány a jelenlegi, súlyos járványügyi helyzet miatt. Erről tartott sajtótájékoztatót Füstös János, hogy ez miként érinti Csurgót. Az egyik legfontosabb változás, hogy az utcán is kötelező a szájmaszk viselése az országban mindenhol, így városunkban is. Városunk polgármestere kitért az óvodai és általános iskolai bezárásokra, az étkeztetések megoldására, illetve az oltás fontosságára egyaránt.

Polgármesteri sajtótájékoztató a hétfőtől indult szigorításokról

A koronavírus-járvány harmadik hulláma sajnos elérte hazánkat is. Az egyre növekvő megbetegedési és halálozási számok miatt csütörtökön a kormány újabb szigorításokat határozott meg, melyek március 8-tól, vagyis hétfőtől lépnek érvénybe egyelőre két hétig. Hogy ez miként érinti Csurgót, erről tartott sajtótájékoztatót Füstös János polgármester, aki elsőként a városi intézményekről beszélt.

 

Nyomatékosan felhívta a figyelmet egy Csurgó szempontjából is teljesen új dologra, az utcán történő, kötelező védőmaszk viselésére, melyre nagyon oda kell figyelni hétfőtől. Zárásként a járvány elleni védőoltás fontosságát hangsúlyozta.

 

 

 Műsor

Április 22. csütörtök

17.35: Csurgói KK – Grundfos Tatabánya KC bajnoki férfi kézilabda                 mérkőzés

19.00: Csurgói Hírmagazin (2021. április 18.) ismétlés

19.42: Forgószínpad – színházi magazin ismétlés

20.08: Költöző madarak - dokumentumfilm

21.03: Képújság

22.00: Csurgói Hírmagazin (2021. április 18.) ismétlés

22.38: Forgószínpad – színházi magazin ismétlés

23.04: Költöző madarak – dokumentumfilm ismétlés

23.54: Képújság

Időkép

Legfrissebb hírek

Naptár