Rekord létszám az alsoki hittantáborban

Rekord létszámmal, vagyis 27 gyermek részvételével zajlott az idei alsoki hittantábor, amely július 4-10-ig került megrendezésre. Szászfalvi Lászlóné református lelkipásztor elmondta, a vidám játékok és programok mellett természetesen ez alkalommal is nagyon fontos volt a komoly kérdések megbeszélése, vagyis a gyermekek lelki tápláléka. Ez alkalommal Ézsau és Jákob, a két híres testvérpár bibliai történetére épült a tábor.

Rekord létszám az alsoki hittantáborban


Az Alsoki Református Gyülekezet életében elmaradhatatlan eseménynek számít nyaranta a hittantábor, amely 2011-ben került először megszervezésre. Erre idén július 4-től 10-ig került sor. A napi program és a hét az eddigi évek alatt jól beváltak szerint lett megtervezve ez alkalommal is, odafigyelve a szervezők arra, hogy a komoly bibliai órák mellett jusson elég idő a szórakozásra, a kikapcsolódásra is, hiszen mégis csak egy táborról van szó.

 

A gyülekezeti házba vezető lépcső mellett több gyermek bicikli sorakozott, ami szimbolikusan jelezte, idén is sok a résztvevő. Sőt, az eddigi legnagyobb létszámban érkeztek a gyermekek. Egészen pontosan 27-en vettek részt az idei egyhetes táborban.