Rendkívül népszerű a csurgói színjátszó tábor

14. alkalommal tartotta meg Ákli Krisztián Csurgón a nyári színjátszó tábort. A kéthetes esemény első felében a középiskolások, a másodikban pedig az egyetemisták és a felnőttek érkeztek az ország minden pontjáról a színésztréningre. Többen jöttek volna, de a szervezők limitálták a létszámot, így sajnos sokuknak vissza kellett mondani a jelentkezését. A záróelőadás összeállításának az alapját, a hagyományoknak megfelelően, ismét csak egy négysoros Csokonai idézet adta meg minden csoportnak.

Rendkívül népszerű a csurgói színjátszó tábor

Július 11-én fejeződött be az Ákli Krisztián által minden nyáron megszervezett, kettőhetes színjátszótábor. A program, a tematika, amely mentén felépül a program, nagyon jónak bizonyult az eddigi évek tapasztalatai alapján, így most sem változott.


Az évek során nem csak az itt folyó munka vált egyre magasabb színvonalúvá, hanem azok az előadások is, melyet zárásként adnak elő a résztvevők a hétvégéken.


Ákli Krisztián a tervekről szólva elmondta, nem elképzelhetetlen, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel, jövőre háromhetesre tervezik majd a színjátszótábort.

 

 Műsor

Augusztus 1. vasárnap

  8.00: Alsoki Református Templom - istentisztelet

  8.31: Képújság

13.00: A szomszédvár (2021. február) – magazin ismétlés

13.33: Így történt – archívműsor ismétlés

14.05: Forgószínpad (2021. május) – színházi magazin ismétlés

14.38: A szomszéd vár (2021. július) – turisztikai magazin ismétlés

15.13: Örvényben – dokumentumfilm ismétlés

16.09: Alsoki Református Templom – istentisztelet ismétlés

16.40: A szomszédvár (2021. február) – magazin ismétlés

17.11: Képújság

Időkép

Legfrissebb hírek

Naptár