Sajtótájékoztató négy fontos rendeletről, határozatról

Sajtótájékoztatót tartott Füstös János polgármester. Négy fontos határozat megszületéséről osztott meg információt, melyek közvetlenül érintik a lakosságot. Az égetési tilalom szabályozásáról, a Csurgó Kártyáról, kettő útvonalat érintő súlykorlátozás bevezetéséről, valamint a Sugárút gesztenyefáinak az ápolásáról, védelméről.

Sajtótájékoztató négy fontos rendeletről, határozatról

A veszélyhelyzetben is muszáj olyan döntéseknek megszületniük, melyek a város működéséhez szükségesek. Január 1-jétől 27 határozat és öt rendelet került meghozatalra, módosításra a testület hiányában, melyek közül Füstös János polgármester egy sajtótájékoztató keretében négyet emelt ki, melyek a lakosságot a legnagyobb mértékben érintik.

 

Elsőként a kerti hulladékok, nyesedékek égetéséről szóló rendeletről beszélt. Másodikként a Csurgó Kártyát érintő változásról szólt. A harmadik téma az önkormányzati utakon történő súlykorlátozást, illetve behajtási engedély kiadását szabályozó rendelet megalkotása volt. Csurgó egyik emblematikus jelképe a sugárúti gesztenyefasor. Ennek a megőrzése, ápolása volt a negyedik téma, melynek a keretében ismét történtek munkálatok.

 

 

 Műsor

Augusztus 1. vasárnap

  8.00: Alsoki Református Templom - istentisztelet

  8.31: Képújság

13.00: A szomszédvár (2021. február) – magazin ismétlés

13.33: Így történt – archívműsor ismétlés

14.05: Forgószínpad (2021. május) – színházi magazin ismétlés

14.38: A szomszéd vár (2021. július) – turisztikai magazin ismétlés

15.13: Örvényben – dokumentumfilm ismétlés

16.09: Alsoki Református Templom – istentisztelet ismétlés

16.40: A szomszédvár (2021. február) – magazin ismétlés

17.11: Képújság

Időkép

Legfrissebb hírek

Naptár