Sajtótájékoztató négy fontos rendeletről, határozatról

Sajtótájékoztatót tartott Füstös János polgármester. Négy fontos határozat megszületéséről osztott meg információt, melyek közvetlenül érintik a lakosságot. Az égetési tilalom szabályozásáról, a Csurgó Kártyáról, kettő útvonalat érintő súlykorlátozás bevezetéséről, valamint a Sugárút gesztenyefáinak az ápolásáról, védelméről.

Sajtótájékoztató négy fontos rendeletről, határozatról

A veszélyhelyzetben is muszáj olyan döntéseknek megszületniük, melyek a város működéséhez szükségesek. Január 1-jétől 27 határozat és öt rendelet került meghozatalra, módosításra a testület hiányában, melyek közül Füstös János polgármester egy sajtótájékoztató keretében négyet emelt ki, melyek a lakosságot a legnagyobb mértékben érintik.

 

Elsőként a kerti hulladékok, nyesedékek égetéséről szóló rendeletről beszélt. Másodikként a Csurgó Kártyát érintő változásról szólt. A harmadik téma az önkormányzati utakon történő súlykorlátozást, illetve behajtási engedély kiadását szabályozó rendelet megalkotása volt. Csurgó egyik emblematikus jelképe a sugárúti gesztenyefasor. Ennek a megőrzése, ápolása volt a negyedik téma, melynek a keretében ismét történtek munkálatok.

 

 

 Műsor

Április 22. csütörtök

17.35: Csurgói KK – Grundfos Tatabánya KC bajnoki férfi kézilabda                 mérkőzés

19.00: Csurgói Hírmagazin (2021. április 18.) ismétlés

19.42: Forgószínpad – színházi magazin ismétlés

20.08: Költöző madarak - dokumentumfilm

21.03: Képújság

22.00: Csurgói Hírmagazin (2021. április 18.) ismétlés

22.38: Forgószínpad – színházi magazin ismétlés

23.04: Költöző madarak – dokumentumfilm ismétlés

23.54: Képújság

Időkép

Legfrissebb hírek

Naptár