Sokan látogatták az emberi testről szóló kiállítást

Az emberi testről szólt az az interaktív kiállítás, melyet a Csurgói Egészségfejlesztési Iroda rendezett. Helyszíne a Történelmi Park volt. Nyolc kialakított állomás segített pontosabban megismerni a fontosabb szervek működését az érdeklődőknek, játékos keretek között, négy napon keresztül. A rendezvényre több mint négyszázan látogatták el.

Sokan látogatták az emberi testről szóló kiállítást

Az Egészségügyi Centrum keretében működő Csurgói Egészségfejlesztési Iroda 2018. április 1-jétől kezdte meg működését egy sikeres pályázatnak köszönhetően. Célja a prevenció, vagyis a megelőzés, melynek érdekében különböző programokat és lehetőségeket szervez a lakosság számára. Többek között szűréseket, előadásokat, mozgásprogramokat, kirándulásokat. Legutóbbi rendezvényük egy kiállítás volt, amely az emberi testet mutatta be részletesen. A május 2-tól 5-ig látogatható esemény helyszíne a Történelmi Park volt.

 


Az iroda munkatársai a nyolc állomás közül minden csoportnak javaslatot tettek, melyiket nézzék meg és próbálják ki mindenképpen. A rendezvény rendkívül sikeres volt, amit mi sem bizonyít jobban, hogy a négy nap alatt több mint négyszáz látogatót vonzott.