Több programot tervezett erre az évre a Hegyigazdák Egyesülete

Többféle programot szeretne megtartani ebben az esztendőben is a Hegyigazdák Egyesülete. Az első kettő rendezvénye, az ultiverseny és a Vince-napi vesszővágás ugyan elmaradt, de az ilyenkor szokásos bor- és pálinkaversenyt, a járványügyi szabályok betartása mellett, mindenféleképpen megtartják. Ezen kívül szakmai napok, szüreti felvonulás és egyéb városi eseményeken való részvételek szerepelnek a terveik között. Sajnos azonban az ismét csak egyre terjedő koronavírus határozza meg, mit tudnak megvalósítani mindebből.

Több programot tervezett erre az évre a Hegyigazdák Egyesülete

A Csurgói Hegyzigazdák Egyesülete minden esztendőben pontosan megtervezi éves programját. Több hagyományos rendezvényük van, melyből sajnos az első kettő elmaradt. Nem csak az ultiverseny, hanem a Vince-napi vesszővágás is fontos, melyről az elmúlt esztendőben híranyagot is láthattak televíziónkban, pontosan megismerve ezt a borász hagyományt.

 

A Vince-vessző vágás utáni egyik legmeghatározóbb, legjelentősebb esemény, a bor- és pálinkaverseny azonban jelenleg úgy tűnik, nem marad el. A minták leadása a napokban már megkezdődhet.

 

 

 Műsor

Április 22. csütörtök

17.35: Csurgói KK – Grundfos Tatabánya KC bajnoki férfi kézilabda                 mérkőzés

19.00: Csurgói Hírmagazin (2021. április 18.) ismétlés

19.42: Forgószínpad – színházi magazin ismétlés

20.08: Költöző madarak - dokumentumfilm

21.03: Képújság

22.00: Csurgói Hírmagazin (2021. április 18.) ismétlés

22.38: Forgószínpad – színházi magazin ismétlés

23.04: Költöző madarak – dokumentumfilm ismétlés

23.54: Képújság

Időkép

Legfrissebb hírek

Naptár