Vándorkiállítás: 25 éves a megyei építészeti kamara

Egy Csurgóra érkező vándorkiállítás megnyitójára került sor november 15-én, kedden. A Somogy Megyei Építészeti Kamara ünnepli ily módon ebben az esztendőben megalapításának 25. évfordulóját. Az eseményen Füstös János polgármester mondott köszöntőt, a 61 építész munkáit bemutató tárlatot pedig a kamara elnöke nyitotta meg. Az érdeklődők november végéig tekinthetik meg a Helytörténeti Gyűjteményben.

Vándorkiállítás: 25 éves a megyei építészeti kamara

Különleges és kicsit szokatlan tárlat megnyitójára került sor november 15-én, kedden a Helytörténeti Gyűjteményben. Apropója, hogy a Somogy Megyei Építészeti Kamara ebben az esztendőben ünnepli fennállásának 25. évfordulóját.


Füstös János polgármester köszöntő szavait követően a vándorkiállítást Lőrincz Ferenc Lőrinc nyitotta meg. Az ünneplő szervezet elnöke zárásként egy előadást is tartott, melynek témája Csurgó legnagyobb beruházása, a sportcsarnok, az uszoda és a lassan befejezéséhez érő wellness szálloda épület együttes volt. A megye 61 építészének kiváló munkáit bemutató tárlat a hónap végéig látogathatják az érdeklődők a Helytörténeti Gyűjteményben.