Zökkenőmentesen zajlik a tanév az Eötvös Iskolában

Az intézményeinkben is zökkenőmentesen folyik a tanév, természetesen az előírt szabályok betartása mellett. Így nyilatkozott Simon Mihály, az Eötvös József Sportiskolai Általános Iskola vezetője. Reményét fejezte ki, hogy most a főként fiatalok körében terjedő koronavírus-járvány ellenére, nem lesz szükség ismét bevezetni a digitális távoktatást. Elmondása szerint, ettől függetlenül mindenre fel vannak készülve.

Zökkenőmentesen zajlik a tanév az Eötvös Iskolában

Szimbolikus maszklevétellel kezdte nyilatkozatát Simon Mihály, a Csurgói Eötvös József Sportiskolai Általános Iskola intézményvezetője. Elmondása szerint kicsit több munkába telt ugyan megkezdeni a tanévet a járvány miatti előírások tükrében, de egyelőre minden a tervezett rend szerint zajlik.

 

A tanév kezdését megelőzően különböző hírek keringtek, mint például, hogy csak egyes évfolyamoknak lesz az iskolában az oktatás vagy pedig rögtön távoktatással kezdődik. Mindezt az indokolhatta, hogy egyre nagyobb számot mutatott a napi koronavírusos megbetegedések száma, és ami a legfontosabb, főként a fiatalok körében.

 

Simon Mihály végül elmondta, az Eötvös Iskola mindenre fel van készülve, de reméli, nem lesz szükség a bezárásra és a digitális távoktatásra.